Annons

Det funkar dagar på Kasernplan

Som en del av Landskrona stads 600-årsjubileum presenterar omsorgsförvaltningen och område funktionshinder en tvådagarsmässa den 27-28 september. På mässan som hålls på kasernplan kommer det att bjudas på teater, musik och film varvat med möjligheter att prova på och lära sig mer om vad det kan innebära att leva med funktionsnedsättning.

Besökarna kan även träffa brukarensemblen, Cabaret Mix, filmskapare, experter på funktionsnedsättning, beskåda fotoutställningen Mitt Landskrona eller varför inte göra ett besök på tysta caféet – där man kan avnjuta god fika som beställs utan att säga ett ord.
Listan kan göras betydligt längre.
– Med mässan hoppas vi kunna berätta lite om vad det kan innebära att leva med funktionsnedsättning, meddelar Cecilia Karlsson på omsorgsförvaltningen.

Annons
 

Invigning av mässan sker imorgon klockan 13.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser