Annons

Ex-rappare möter Landskronaungdomar

På fredag anordnar Unga muslimska förebilder (UMF) tillsammans med Fält & Fritid en föreläsningskväll i Idrottshallen där besökarna får möjlighet att lyssna på före detta rapparen Mutah ” Napoleon” Beale från gruppen ”Tupac Amaro Shakur, The Outlawz”. Han kommer att berätta om sig själv, sitt liv och hans väg ifrån destruktivitet och kriminalitet.
Föreläsningen pågår mellan klockan 19-21 och därefter uppträder ungdomar från Landskrona med sång och dans.

Onsdagen den 2 oktober 2013 visas rapparens film ”Life of an outlaw”på Ungdomshuset Nova med start klockan 17.30. Därefter kommer han tillsammans med Fält & Fritid samt UMF bege sig till Dammhagskolan för att på skolgården spela basket med ungdomarna.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser