Annons

Varm minnesstund för Per Malmsten

I fredags hölls en varm och känslofylld minnesstund över boxaren och fotbollsspelaren Per Malmsten som blott 42 år gammal, gick bort fredagen den 13 september. Det var hans bror Rickard som samlat ett 150-tal nära och kära till den lokal i Idrottshallen där han tränat boxning.

Förutom att Rickard själv både talade och spelade musik hördes vännen och tränaren Jan Månsson, berätta minnen. Det samma gjorde Issa Manglind som tillbringade mycket tid tillsammans med Per under tiden i BoIS. Även bekanta talade varmt om Per Malmsten och vännen André Knutsson sjöng och spelade piano till Elvislåten In the ghetto.
Dessutom berättade journalisten Lars Möller känslosamt om sina möten med idrottsmannen.
Även Annika Lindvall Kumerle, Anki Nilsson, John Knutsson, Roine Sangenberg och Patrick Ohlson bjöd på finstämd musik.

Annons
 

Minnestunden avslutades med att Per Malmstens pappa, Kitte Malmsten kort tackade alla som närvarat och uppmanande skaran att nu ”ge sorgen en rak höger och gå vidare i livet”.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser