Annons

Seger ger andrum

Idag har BoIS möjlighet att ta ett rejält kliv bort från kvalstrecken neråt. Men då krävs att man tar tre poäng mot Assyriska då dessa gästar Idrottsplatsen ikväll.
– Nu går vi in i slutspurten. Det gäller att så snabbt som möjligt ta sig ifrån nedflyttningsstriden. Samtidigt som vi besegrade Hammarby gick övriga resultat med oss och det ger lite andrum. Även om vi förlorade mot Falkenberg så krympte försprånget till kvalstrecket bara med en poäng, säger Jörgen Pettersson på klubbens hemsida.

Inför matchen är det klart att Philip Andersson missar matchen då han är avstängd. Däremot återkommer Max Mölder och Alex Nilsson i truppen, som består av följande 19 spelare:
Bill Halvorsen, Niklas Uddenäs, Max Mölder, Linus Malmqvist, Martin Rudolfsson, Tobias Malm, Liridon Lecci, Alexander Tkacz, Mathias Andersson, Fredrik Svanbäck, Andreas Dahl, Erik Andersson, Belvin Liccina, Patrik Åström, Christoffer Tapper Holter, Fredrik Olsson, Fredrik Karlsson, Alex Nilsson, Robin Hofsö.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser