Annons

Familjelördag på biblioteket

En familjelördag inleder höstens program för barn på biblioteket.
I morgon inleds höstens program för barn på stadsbiblioteket med en dag i familjens tecken. Tipspromenad med Emilfrågor, sångstund och sagoteater står på programmet.
Alla aktiviteter är gratis men till teatern, Häxan utan namn, finns det begränsat med platser. Gratisbiljetter finns att hämta på stadsbiblioteket. För de allra minsta blir det sång och ramsor med Helene Skogspil klockan 11 och 13.30 blir det så sagoteater av och med Banditsagor.
– En nyskriven saga som ställer sig på häxans sida. Det som verkar farligt och skrämmande kanske visar sig vara något helt annat, meddelar bibliotekarie Maria Eriksson och anser att pjäsen är lämplig för barn i 6-9 års åldern.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser