Annons

Lämna bilen hemma

Idag från kl. 10.00 till 16.00 kan du besöka Rainer Weich och Jacob Pinotti på Rådhustorget för att veta mer om Landskrona stads satsningar på cyklister och kollektivtrafik. Arrangemanget hålls i samband med den europeiska trafikantveckan vars tema i år är ”Ren luft – ditt vägval”.

Besvara frågor som: Var i staden saknar du en cykelväg eller tycker du att man ska förbjuda biltrafik i centrala Landskrona och bara satsa på busstrafik, och delta automatiskt i utlottning av olika priser. Utlottningen startar kl. 15.00. Dina svar kan sedan komma att användas i planeringssyfte för staden.

Annons
 

Teknik- och Serviceförvaltningen tillsammans med Miljöförvaltningen ansvarar för arrangemanget.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser