Annons

Inte för sent att vara med i GF Idrotts skridskola

Lördag den 14 september startade GF Idrott sin traditionella skridskoskola. Många nya barn kom för att prova på att åka skridskor men även barn som tidigare varit med kom tillbaka. Det var full aktivitet på isen och barnen fick god hjälp av tränare och hjälptränare.
De som inte kunde komma i lördags hälsas välkomna längre fram.
– Varje lördag mellan klockan 13-14 är barn, från cirkaa fyra års ålder och uppåt, välkomna att prova på att åka skridskor.  Det man behöver ha med sig är skridskor, hjälm och vantar. Man får prova på två gånger gratis, hälsar Sussie Sörensen för GF Idrott Konståkning och avslutar.
– Terminen kommer sedan att avslutas med GF Idrotts berömda Isshow.


Foto: GF Idrott

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser