Annons

Trio Copenhagen gästar Landskrona

På söndag gästar den nybildade pianotrion Trio Copenhagen Landskrona. Programmet ”Med mästare i folktonens tecken” bjuder på verk av Haydn, Dvořák och Sjostakovitj.

Nybildade Trio Copenhagen räknas som en mycket lovande pianotrio och har redan uppträtt vid flera av de danska kammarmusikfestivalerna samt hos den legendariska ”Natmands-foreningen” i Tivolis konsertsal. De tre musikerna har studerat i bland annat Danmark, Sverige,Italien och USA och är alla flerfaldigt prisade solister. Linda Dahl-Laursen vann exempelvis förstapris i den prestigefyllda Ljunggrenska tävlingen i Göteborg 2005, Benedikte Thyssen har vunnit priser i Berlingske Musikkonkurrence och Samira Dayyani tilldelades publikens pris vid Den Danske Stryger-konkurrence 2010.

Annons
 

Konserten ges i Landskrona församlingshem klockan 16 på söndag. Arrangör är Landskrona Kammarmusikförening.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser