Annons

Max skadad, Alex petad

Imorgon är det dags för en ny tuff utmaning för BoIS. Det är dags för bortamatch och det är Hasse Eklunds Falkenbergs FF, vilka leder Superettan, som står för motståndet. Klart är att Max Mölder missar matchen på grund av skada. Något anmärkningsvärt är att Alex Nilsson, som var avstängd i matchen mot Hammarby, inte ens är med i truppen.

Årets solklart största överraskning i Superettan är före detta BoIS-tränaren Hasse Eklunds framgångar med Falkenbergs FF. Laget lyckades hålla sig kvar i Superettan inför säsongen 2013 genom kval och förutsättningarna inför årets säsong var tuff.
– Vi har tappat fem spelare som var med i startelvorna förra året och dessa har ersatts med egna produkter så det kommer att bli en utmaning. De har engagerat mig för att jag ska utveckla killarna och den processen är i full gång, sa Hans Eklund inför vårens träningsmatch mellan BoIS och FFF, en match som BoIS vann med 4-2.

Annons
 

Det var i just den matchen som MFF-lånet Alex Nilsson gjorde debut i den randiga tröjan. Och vilken debut sedan. Tre mål blev det. Men nu är han alltså petad. Att tränare Jörgen Pettersson låter succéparet Fredrik Olsson och Fredrik Karlsson spela från start är inget märkligt men att Alex Nilsson inte platsar på bänken är anmärkningsvärt.
– Nej, jag har andra anfallare som är hetare just nu. Så enkelt är det, säger tränaren Jörgen Pettersson till hd.se. Landskrona Direkt har inte lyckats komma i kontakt med tränaren.

Förutom Fredrikarna Olsson och Karlsson samt Alex Nilsson så är, efter en snabb titt på föreningens hemsida, följande spelare anfallare i BoIS. Amethyst Bradley ”Surprise” Ralani, Robin Hofsö och Luka Mijaljevic. Varken ”Surprise” som mest spelat mittfältare eller Robin Hofsö är uttagna i truppen. Och att Luka Mijaljevic numera spelar i Ljungskile vet vi sedan länge. Vilka spelare som Jörgen Pettersson ser som anfallare återstår att se.

Noterbart är att Max Mölder missar matchen mot FFF. Han fick en rejäl smäll i senaste matchen. Någon större fara med ytterbacken är det dock inte.
Tilläggas bör även att Erik Andersson åker till Falkenberg för spel med BoIS istället för att spela landskamp med P16.

Följande BoIS-trupp är uttagen till matchen som börjar klockan 19.20. Bill Halvorsen, Niklas Uddenäs, Liridon Leci, Linus Mlalmqvist, Philip Andersson, Martin Rudolfsson, Tobias Malm, Patrik Åström, Christoffer Tapper Holter, Andreas Dahl, Erik Andersson, Fredrik Svanbäck, Mathias Andersson, Kim Persson, Belvin Licina, Alexander Tkacz, Rasmus Alm, Fredrik Olsson och Fredrik Karlsson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser