Annons

En legendar har gått bort – Torsten ”Topsy” Lindblom är död

En stor Landskronaprofil har lämnat jordelivet. Torsten ”Topsy” Lindblom gick bort i lördags efter en kort tids sjukdom. Topsys gärning och engagemang för Landskrona, framför allt för dess ungdomar, kan inte nog framhållas. Han var engagerad inom boxningen i Landskrona sedan 1930-talet och var trots sin späda kropp den störste, kanske inte i ringen men väl i hjärtat.

Efter hand dansade han allt mer på dansgolven istället för i ringen. Det finns inte många dansbanor i regionen som han inte glidit runt på. Det var just genom dansen som han träffade sin livskamrat Inga som han var gift med till hennes bortgång 2000.
Nu får han dansa med sin Inga igen.

Annons
 

Närmast sörjande är Torsten ”Topsy” Lindbloms två döttrar med respektive, barnbarn och barnbarnsbarn.
Torsten ”Topsy” Lindblom blev 88 år.

Läs profilintervjun med
Torsten ”Topsy” Lindblom från 2009.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser