Annons

Dubbla framgångar för taekwondon i Landskrona

Den gånga helgen firades stora triumfer för taekwondon i Landskrona. Beträffande de tävlande så tog samtliga sex deltagare i Svenska Cupen som avgjordes i Trelleborg medaljer. Gabriel Berg och Kanokphon Wariwong tog guld, Adem Krasnic och Jakob Johansson tog silver och Ilija Veselinovoc och David Dragisic bärgade vars en bronspeng.

Normalt sätt skulle de haft sin tränare Johan Berg vid sin sida under tävlingarna i Trelleborg. Han är dock även Sports koordinator för svenska landslaget och var med landets olympiska grupp i Chelyabinsk, Ryssland för att deltaga i Russian Open.
– Russia Open är en stor internationell världsrankingstävling och även här blev det storslam. Fem tävlande och fyra medaljer. Två av dessa var silvermedaljer och togs av Casandra Ikonen och Jennifer Ågren från Po-Eun Tkd vilka jag tränar sporadiskt, säger Johan Berg.

Annons
 


LTAs unga elitsatsande genration från vänster, Jakob Johansson, Adem Krasnic, Gabriel Berg och Ilija Veselinovic.
Foto: privat.


Jennifer Ågren, Johan Berg och Casandra Ikonen har varit i Ryssland och tävlat med stor framgång i helgen.
Foto: Pressbild

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser