Annons

Tomas Johansson har gått bort

Chefen för Landskrona stads utbildningsförvaltning Tomas Johansson avled i går efter en kort tids sjukdom. Tomas tillträde som utbildningschef i Landskrona 2009.

 Med Tomas har Landskrona stad förlorat en stark och hängiven utbildningsprofil som har gjort stora insatser för att utveckla stadens skolor, säger Torkild Strandberg, (FP), kommunstyrelsens ordförande.

Annons
 

Tomas Johansson var före sitt tillträde som utbildningschef i Landskrona bland annat skolledare i Malmö och dessförinnan ordförande i Lärarnas riksförbud och Friskolornas riksförbund.

– Det var ett ytterst tråkigt besked vi nås av på måndagsmorgonen. Landskrona mister en kraft som med sitt engagemang för skolans sak satt staden på kartan. Tomas har i sitt yrkesutövande alltid varit snabb, föredömlig och korrekt i att svara på allsköns frågor från oss i media. Vi kommer att sakna personen och yrkesmannen Tomas Johansson mycket. Våra tankar går till familjen, säger Håkan Karlsson, ansvarig utgivare på Landskrona Direkt.

Tomas sörjs närmast av sin familj men även av kolleger, medarbetare och förtroendevalda i Landskrona stad. Tomas Johansson blev 57 år.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser