Annons

Till minne av Per Malmsten

Per Malmsten blev bara 42 år. I veckan nåddes vi av beskedet att den en gång så stora idrottstalangen Per Malmsten lämnat jordelivet. Han levde ett kringflackande och händelserikt liv. Sorgligt nog kom även droger, kriminalitet och skit att kanta denna i grunden godhjärtade killes liv. Många är de ställen han vaknat upp på.
-I Harlem och Bronx, i East L.A. och…, berättade han om för oss i en intervju från 2009.
– En gång missade han planet till Costa Rica två gånger på samma dag från London, berättar hans far Christer ”Kitte” Malmsten som tillsammans med mamma Ingela och de sex syskonen är de närmst sörjande. 
Nu har Per somnat in för gott och vi hoppas han nu kommit till ro.

Läs profilintervjun med
Per Malmsten från 2009

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser