Annons

Sargat BoIS tar emot Hammarby

Senast BoIS spelade på Idrottsplatsen i Landskrona fick laget stryk mot Ljungskile. Jörgen Pettersson var, med all rätta, inte nådig i sin kritik mot de egna spelarna och detta verkade ha gett energi. Veckan efter tog de randiga sin blott andra viktoria på bortaplan för säsongen och i morgon eftermiddag vet vi om spelarna lyckas rycka ännu längre från det hotande kvalstrecket. I sådant fall krävs tre poäng mot Hammarby IF, ett lag som idag ligger i ingen mans lad mitt i tabellen.
Att Stockholmslaget kommer till Skåne för att ta tre poäng med sig råder det emellertid ingen tvekan om. Det visar det faktum att de idag, fredag, kör ett matchförberedande träningspass och att denna träning kommer att vara stängd för press och allmänhet.

Det är en något sargad BoIS-trupp som presenteras inför matchen. Alex Nilsson och Martin Rudolfsson är avstängda och dessutom tvingas Amethyst Bradley ”Surprise” Ralani vila på grund av problem med ljumskarna.
På plussidan räknar vi in Christoffer Tapper Holter som är tillbaka efter skada.
Noterbart är att anfallaren och mittfältaren Rasmus Alm, född 1995, är med i A-truppen för första gången i sin fotbollskarriär.

Annons
 

BoIS trupp: Bill Halvorsen, Niklas Uddenäs, Max Mölder, Liridon Lecci, Linus Malmqvist, Philip Andersson, Andreas Dahl, Fredrik Svanbäck, Erik Andersson,Alexander Tkacz, Patrik Åström, Kim Persson, Mathias Andersson, Christoffer Tapper Holter, Rasmus Alm, Fredrik Olsson, Fredrik Karlsson.

Matchen börjar klockan 15.00.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser