Annons

Lyckad aktivitetsdag för Henka Dojo

Härligt väder, dj som spelar musik, träning utomhus och många deltagare och åskådare.
– En lyckad dag helt enkelt, så sammanfattar Anita Enberg från Henka Dojo lördagens aktivitetsdag.

Det blev en bra uppslutning både bland deltagare och åskådare på Henka Dojos stora aktivitetsdag på Kasernplan i lördags. Dagen arrangerades i samarbete med idrottsförbundet Aktiv Ungdom.
En och annan vågade sig fram till tältet för att prova på jujitsu medan desto fler satte sig på bänkarna runtom tältet för att titta. Publiken representerade alla åldersgrupper. Några passade också på att anmäla sig till höstens träningar.
Henka Dojo hade flera funktionärer som var ute på stan och delade ut infolappar och gjorde reklam för föreningen. Under dagen hölls pass för knattar, barn, ungdomar och vuxna. Passen var upplagda så att det skulle passa alla, även de utan förkunskaper.
Efter varje pass bjöds deltagarna på frukt och dryck, vilket behövdes eftersom de blev lite svettiga efteråt. Deltagarna summerar dagen som väldigt trevlig och rolig och hoppas få göra om den nästa termin igen, avslutar Anita Enberg.

Annons
 


Deltagarna är redo för vuxenpasset. Foto: Privat.


Foto: Privat.


Många nyfikna passade på att stanna till och titta på aktiviteterna.
Foto: Privat.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser