Annons

Femårsjubileum för Selmadag

Torsdagen den 10 oktober firar det kvinnliga nätverket Selma femårsjubileum för Selmadagen. Arrangemanget hålls på stadsbiblioteket och årets dragplåster är skådespelerskan, sångerskan och regissören Marianne Mörck. Förutom att hon berättar om sig själv så kommer hon tillsammans med kvällens moderator Bibbi Årman, styrelseledamot i Föreningen Selma, att kora årets Selma.

Selmadagen slår upp portarna klockan 16.00 då bibliotekschef Susann Ek kort presenterar sin verksamhet. Därefter kan man lyssna till Monica Lundgren, ordförande i kvinnoföreningen KvinnoKraft, som berättar om sitt koncept Mätt av en Plätt. Harriet Johansen, ordförande i Föreningen Selma, berättar strax innan klockan 17.00 om tiden som aktiv facköversättare i Danmark och sitt arbete med de världsberömda danska arkitekterna Arne Jacobsen och Henning Larsen innan det är paus, fika och mingel. Därefter tar Marianne Mörck över tillställningen som avslutas runt 19-tiden.

Annons
 

Som vanligt blir det lotterier och andra aktiviteter under eftermiddagen. Bland annat signerar och säljer Lena Carlsson sina böcker vid bokbordet.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser