Annons

Vi noterar att&hellip

…det var fullt hus på Folkets hus på onsdagsmorgonen. Det var Falid Nolen, från Västsvenska Handelskammaren som höll en föreläsning om mathivation, det vill säga matematik och motivation för stadens åttor och nior.
– Det var jätteintressant, hördes en röst i mängden utanför efter föreläsningen.

Falid Nolen ville att eleverna ska utmana sig själva för att utveckla och träna upp sig. Att när man inte fattar något och ändå fortsätter utan att ge upp, det är då man blir bättre, för att sedan kunna utmana sig vidare. Han jämförde med träning där man inte ger upp armhävningarna när det tar emot utan att fortsätta trots att det tar emot – och därmed klara fler.

Annons
 

Under eftermiddagen besökte han Västervångskolan och medverkade på en mattelektion.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser