Annons

Snart åter dags för alpvandring

Årets höjdpunkt närmar sig för medlemmarna i Friluftsfrämjandet i Landskrona. Sista veckan i september bär det traditions enligt av till Uttendorf i Österrike. I söndags fanns tillfälle att kolla in formen på Västra Kullaberg. Ingen längre vandring denna gång, inga vidunderliga alptoppar, men stenigt och terrängmässigt snarlikt det man kommer att möta där nere.
– Vandringen sträckte sig ut till Kullens Fyr och i en avdelning i Naturrum, granne med fyren, fanns en mycket intressant och omfattande svamputställning. Duktiga experter fanns på plats som kunde informera och ge goda råd, meddelar Jan-Erik Mattsson som även passade på att skicka med ett par fina fotografier från utflykten.


På svamputställningen gavs många goda råd. Foto: Jan-Erik Mattsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser