Annons

Människors mötesplatser

På söndag kan man i Landskrona och på Ven ta del av Kulturarvsdagen som i år har temat ”Människors mötesplatser”

På Ven är det hembygdsföreningen som bjuder till Kulturarvsdagen 2013 på Nämndemansgården.
Vi uppmärksammar det genom åter visa en del Venfilmer samt så kommer Eva Pettersson att visa bilder ur sitt arkiv. Traditionsenlig hålls gudstjänst på gården klockan 15.00 med efterföljande kyrkkaffe, meddelar Mats Olsson.

Annons
 

Även Kelakollektivet i Tyghuset öppnar sina portar på söndag och bjuder in allmänheten. Kelakollektivet är en mötesplats i Landskrona för personer och företag som arbetar inom den kulturella och kreativa sektorn.

Kulturarvsdagen är ett årligt återkommande evenemang runt om i Europa som lockar tusentals människor.  I Sverige firas den andra söndagen i september och från norr till söder anordnas olika arrangemang knutna till årets tema.

Mer information och program för Kulturarvsdagen finns på:

  • http://venshembygdsgard.wordpress.com/
  • http://www.kelandskrona.se/tag/co-kela/
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser