Annons

BoIS spelar för klubbmärket

Det har snackats om att bita ihop, ta på blåstället, kämpa som ett lag, äta taggtråd eller som inför senaste matchen, ”ta en utsparkad tand”. Idag är det meningen att BoIS ska spela för klubbmärket när laget möter Värnamo på bortaplan ikväll.
– Vi vet att den här matchen betyder mycket och vi har resonerat kring detta. Nu spelar vi för klubbmärket på bröstet och det är de mest hungriga spelarna som börjar matchen. Alla måste knyta nävarna, säger BoIS assisterande tränare Rossi Eterovic på BoIS hemsida.

Följande spelare reser Värnamo: Bill Halvorsen, Niklas Uddenäs, Max Mölder, Tobias Malm, Philip Andersson, Linus Malmqvist, Martin Rudolfsson, Erik Andersson, Andreas Dahl, Fredrik Svanbäck, Mathias Andersson, Patrik Åström, Alexander Tkacz, Belvin Licina, Kim Persson, Surprise Ralani, Alex Nilsson, Fredrik Karlsson, Fredrik Olsson, Robin Hofsö.

Annons
 

Klockan 19.00 blåser Jim Petersson från Motala igång matchen på Finnvedsvallen i Värnamo och cirka två timmar senare vet vi om BoIS är direkt indraget i bottenstriden eller om de lyckas närma sig lagen i mitten av tabellen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser