Annons

BoIS favoriter på hemmaplan

Till skillnad från spel på bortaplan så är BoIS betydligt mer stabila då det liras fotboll på Landskrona IP. Detta gör att BoIS får räknas som favoriter i kvällens match mot Ljungskile.
– Jag förstår att förväntningarna är höga med all rätt. Vi har spelat bra på hemmaplan och gjort många mål. Men vi ska ha i tankarna att Ljungskile är ett mycket bra lag som släpper in få mål, säger BoIS-tränaren Jörgen Pettersson på klubbens hemsida.

En av motståndarnas anfallare får dock inte spela mot BoIS. Det är Luka Mijaljevic som gick till den bohuslänska klubben i somras men fick inskrivet i i kontraktet att han inte skulle spela i det första mötet mellan lagen.
Till P4 Väst säger Luka Mijaljevic att han gärna hade spelat och att det hade varit skönt att göra ett mål på sina gamla lagkamrater.

Annons
 

En annan som missar matchen är Linus Malmqvist som är avstängd.

Här är BoIS trupp.
Bill Halvorsen, Niklas Uddenäs, Max Mölder, Liridon Leci, Martin Rudolfsson, Philip Andersson, Tobias Malm, Fredrik Svanbäck, Patrik Åström, Erik Andersson, Kim Persson, Alexander Tkacz, Andreas Dahl, Surprise Ralani, Mathias Andersson, Fredrik Olsson, Fredrik Karlsson, Alex Nilsson.

Matchen börjar klockan 19.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser