Annons

Konstgräset invigt i Asmundtorp

I lördags invigdes den nya konstgräsplanen i Asmundtorp.
– För Asmundtorps IF har denna plan varit efterlängtad och det var en stor milstolpe att se Birgitta Persson, ordförande i fritidsnämnden, klippa det gul-svart bandet, säger Charlotte Wall, ordförande i AIF.
Efter sedvanliga högtidstal och visad uppskattning var det dags att äntligen ta planen i besittning.

Konstgräsplanen har stått klar sen i början av juli men ännu inte börjat användas för träningsverksamhet. Den har dock redan blivit en samlingsplats för Asmundtorps ungdomar med aktivitet både på skolraster och eftermiddagar. 

Annons
 

Efter invigningen bjöd AIF:s föräldraförening alla på grillad korv och dricka. Föreningens första match på konstgräsplanen körde sedan igång och det var P15 som mötte Eket och för att ytterligare höja stämningen denna dag slutade den med vinst till AIF.

Eftermiddagen fortsatte med A-lagsmatch som gick av stapeln på gräsplanen.
– Redan kommande veckan kommer vi att ha träning på den nya planen då vi parallellt med vår normala ungdoms- och seniorträning står värd för zonläger i Skånes FFs regi som numera kan hållas utan att behöva flytta vanlig träning, avslutar Charlotte Wall.


AIF:s föräldraförening bjöd på grillad korv och dricka. Foto: Privat


Femtonåringarna i Asmundtorp och Eket premiärspelade på konstgräsplanen.
Foto: Privat

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser