Annons

Dags att vända trenden BoIS

Om det någon gång har varit dags att vända en trend för BoIS så är det idag. Det är naturligtvis lagets bortastatistik som är i åtanke. De randiga ska åka till Göteborg för att ta sig an Örgryte, som ligger på nedflyttningsplats. Frågan är hur många fler bortaförluster de randiga tål utan att det får konsekvenser.

Det finns dock de som är optimistiska.
– Jag tror att BoIS vinner med 3-1, säger Andreas Johnsén som vi skrivit om tidigare och som sett lagets samtliga bortamatcher den här säsongen.

Annons
 

Han var till och med uppe i Hudiksvall och såg BoIS åka ur Svenska Cupen med buller och bång.
– Men BoIS hade spelet stora delar av matchen och de har även spelat bra tidigare. Jag tror att det kommer att vända nu, säger han och ler.

Som vanligt behåller BoIS tränare Jörgen Pettersson startelvan för sig själv. Klart är dock att följande spelare åker upp.
Bill Halvorsen, Niklas Uddenäs, Max Mölder, Liridon Leci, Martin Rudolfsson, Philip Andersson, Linus Malmqvist, Tobias Malm, Fredrik Svanbäck, Patrik Åström, Erik Andersson, Kim Persson, Alexander Tkacz, Andreas Dahl, Surprise Ralani, Mathias Andersson, Fredrik Olsson, Fredrik Karlsson och Alex Nilsson.

Läs mer:
Andreas Johnsén
– en trogen BoISare

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser