Annons

Uddamålsförlust för Asmundtorp

Trots hårt kämpande åkte Asmundtorp på en uddamålsförlust 1-0 bort Helsingborgs AIS i fredags.

 Fredagsmatch och ett spelskickligt lag stod på menyn för Asmundtorps herrar. 
Matchen inleddes med jämt spel och hårda närkamper där båda lagen ville sätta sig i respekt. Allt eftersom första halvlek gick hade HAIS mer och mer boll och med kanske ett av seriens spelskickligaste mittfält dök också chanserna upp.

Annons
 

Asmundtorp var på något sätt inte ofarliga utan kunde gå till farliga attacker då HAIS tappade boll på mittplan.

AIF stretade på bra, men i den 40:e minuten kommer ett högt slaget inlägg från HAIS vänsterkant som ser ut att rinna ur straffområdet med där står en HAIS-spelare och nickar på vinst och förlust, och det blev just vinst för bollen seglade in i bortre burgaveln och 1-0 var ett faktum, helt otagbart för Challe Paulsson i Asmundtorps målet. 1-0 stod sig halvleken ut.

I andra halvlek kommer Asmundtorp ut som ett nytt lag och börjar vinna bollar på mitten och hotar HAIS på kanterna. Asmundtorps chanser dyker upp men bollen ville inte riktigt in idag.  Och efter mycket kamp och känslor står sig 1-0 matchen ut och Asmundtorp får åka hem utan poäng denna gången.
– Jag tycker vi möter kanske seriens bollskickligaste lag och vi hamnar lite fel i positionerna och låter dom ha lite för mycket boll i första halvlek, i halvtid pratar vi om att krympa ytorna på deras mittfält och det tycker jag vi lyckas med i andra halvlek och vi skapar tillräckligt med chanser för att få en pinne med oss hem, säger Anders Nilsson tränare i Asmundtorp.


Foto: Privat.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser