Annons

Undulatägare sökes

Vid gårdagens match i Superettan mellan Landskrona BoIS och Östersund hittade den tidigare BoIS-spelaren Mats Andersson en undulat på sittplatsläktaren. Idag efterlyser klubben ägaren till fågeln.

Pia Norlin som jobbbar på kansliet förbarmade sig över den söta pippin och lätt den övernatta hos familjen.
Jag har delad vårdnad om Börje min papegoja, och hans bur är tom denna vecka. Så där vaknade den söta undulaten i morse. Den blå undulaten är otroligt tam och tycker det är lite jobbigt att var instängd. Han vill hellre flyga en runda i huset. Det får den. Problemet är att jag har en stor hund som är van vid papegoja som pratar och bestämmer över honom, så  det är klart att han nu tycker det är spännande med en liten flygande blå undulat. Helt klart måste en så söt och tam undulat vara mycket saknad av sin ägare. Jag hoppas att det bland Landskrona Direkts läsare kan finnas någon som vet vem det är som nu saknar sin fina fågel, säger det store djurvännen Pia Norlin och hoppas att man då snarast hör av sig till henne på telefon 0735-171307.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser