Annons

Tycho är med på festivalen

Solen skiner mer på Ven än på fastlandet och som bäst pågår Ökända musikfestival på ön som även lockat med självaste Tycho Brahe på en dans i baktakt.

Som en del i en modern tolkning av Tycho Brahe har  renässansträdgården att iordningställts som chill out-område och festival- och museibesökare kan även avnjuta konserter i utställningslokalen, den förre detta Allhelgonakyrkan.
– Diktning var en av Tychos många intresseområden och därför kommer museibesökarna under lördagen kunna lyssna till poesi av S.T.I.C.S – Poets, Molly Apel, Kristian Johannesson och Lady Sibyll, låter platschef Nina Petersson meddela.

Annons
 

Mer info om Ökända musikfestival finns på www.okanda-musikfestival.se

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser