Annons

Skånes Auktionsverk utökar kompetensen

Under en längre tid har Skånes Auktionsverk kunnat konstatera hur tillströmningen av kunder, såväl inlämnare som köpare kraftigt ökat. För att ytterligare stärka sina förutsättningar att tillmötesgå sin växande kundkrets, utökas nu företagets kompetens med två nya välmeriterade medarbetare, vilka båda besitter lång och gedigen erfarenhet från auktionsbranschen.
– Den ena är Robert Möller, av Sydsvenska Handelskammaren förordnad värderings- och besiktningsman inom områdena modernt konsthantverk, europeisk keramik och silver. Den andra är Per Karlsson som vi nu har glädjen att återse i vår personalstyrka efter en del års bortavaro, säger Pia Staël von Holstein, intendent och VD för Skånes Auktionsverk.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser