Annons

Kniven på strupen för BoIS

På söndag är det kniven på strupen för BoIS om man inte ska bli direkt inblandade i Superettans absoluta bottenträsk. Förlust mot gästande Östersund och otur med resultat i matchen mellan Värnamo och Falkenberg så är det kvalplats som gäller.
Om sedan Örgryte vinner över superjumbon Brage ikväll så är det endast en poäng som skiljer BoIS från nedflyttningsplatsen som idag innehas av just ÖIS.
Och som att det inte är dramatiska tider nog så är det just ÖIS på bortaplan den 26 augusti som är BoIS nästa motståndare i Superettan.

Som vi noterade efter matchen mot Ängelholm i måndags så är det ett helt knippe av BoISare som riskerar avstängning. Följande spelare bör inte dra på sig gult kort mot Östersund då de i sådant fall inte kan vara med mot ÖIS: Martin Rudolfsson, Philip Andersson, Fredrik Svanbäck, Alex Nilsson, Amethyst Bradley ”Surprise” Ralani, Patrik Åström och Christoffer Tapper Holter.

Annons
 

Innan matchen mot ÖIS gör dock BoIS entré i Svenska Cupen. De randiga har lottats mot Hudiksvall, ett lag som spelar i division 2 norra och som de ska möta på bortaplan torsdagen den 22 augusti.

Söndagens hemmamatch mot Östersund döms av Per Melin från Solna och börjar klockan 18.00.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser