Annons

Wormo ut i kvarten

Malmö FF:s U19-lag fortsätter att sätta krokben för Landskronalag i DM för juniorer.

Efter att ha förpassat Landskrona BoIS ur DM med 4-0 var det igår dags för kvartsfinal mot IK Wormo. MFF som är ett av landets bästa juniorlag vann enkelt med  0-6 på Exan och det var bud på ytterligare mål.

Annons
 

Det var emellertid hemmalaget som i matchens inledning hade en boll på gästernas mållinje och som fem minuter från slutet hade ett skott i innerstolpen. Men däremellan var spelet förlagt till Wormos planhalva. Frågan är om ens Wormos A-lag hade haft skuggan av en chans?

– Fysiskt sett ja, men antagligen hade vi inte hängt med, funderar Mats Andersson, a-lagstränare i Wormo efter att ha sett de spelskickliga och snabba MFF:arna rullat ut hemmalaget på en för regndagen riktigt fin gräsplan.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser