Annons

Jörgen Pettersson sitter säkert som tränare

Rykten på stan gör gällande att Hammarbys nyligen sparkade tränare Gregg Berhalter skulle vara på gång för Landskrona BoIS. Så stora är ryktena att Wikipedia redan uppger att han är tränare för klubben. Andra uppgifter gör gällande att Gregg Berhalter under onsdagen skulle ha synts vid BoIS-kansli. Uppgifterna dementeras av såväl klubb som amerikanen själv.
– Senast jag kollade hade jag ingen tvillingbror och någon kontakt med Landskrona BoIS har jag inte haft. Just nu befinner jag mig i Stockholms skärgård, säger Gregg Berhalter till Landskrona Direkt på torsdagseftermiddagen.

Sportchef Mats Aronsson är förvånad över ryktena.
– Det är helt fel. Vi hade igår ett föräldramöte och ett domarmöte på kansliet och jag hade bra koll på vilka som var där, säger han och skrattar åt ryktet men blir genast allvarligare när vi undrar över ledningens förtroende för den nu pressade Jörgen Pettersson.
– Vi inser att situationen är mycket tuff men alla tränare har vårt fulla stöd, poängterar Mats Aronsson.

Annons
 

Vad gäller Gregg Berhalter, som fick lämna Hammarby strax innan lagets träningsmatch mot Paris Saint-Germain tidigare i somras, har han ingen ny klubbadress klar.
– Jag håller på att sondera läget och ska under hösten titta på hur en del europeiska klubbar arbetar. Var och när jag blir tränare nästa gång vet jag inte idag.

Landskrona BoIS satsar nu på att knyta ihop säcken och sluta leden inför söndagens så viktiga hemmamatch mot Östersund. På klubbens hemsida uppmanar man supportrarna delta i olika arrangemang under matchdagen allt i syfte att skapa en gemensamhetskänsla.

Vid måndagens bortmatch mot Ängelholm vecklades en banderoll ut i pausvilan med uppmaningen ”Styrelsen!!! – Avgå” och under natten var vandaler framme och sprejade liknande budskap på BoIS kansli.
Från supporterklubben tar man starkt avstånd mot vandaliseringen och säger sig inte ha något med banderollen att göra.
– Banderollen var inget vi stod bakom. Banderoller tycker jag generellt är helt okej så länge det inte är personliga påhopp.  Att förstöra egendom är självklart över gränsen för att framföra sina åsikter, säger supporterklubbens ordförande Ulf Backman.
– Skulle det visa sig att det är någon i Black & White som står bakom sprejningen av kansliet så är det något vi får ta ställning till då, avslutar han.


Skärmdump från Wikipedia (130815) som uppger att Gregg Berhalter tränar Landskrona BoIS.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser