Annons

Skriv- och skaparläger med författare

Just nu råder sista veckan på sommarlovet något som i sig inte hindrar 14 barn i 12-årsåldern från att delta i ett skriv- och skaparläger under ledning av bland andra Thomas Halling. Lägret avslutas på fredagen med avslutning och vernissage för familj och vänner.

Sedan igår deltar elever från Dammhagskolan och Pilängskolan i ett skriv- och skapa dagläger på Landskrona museum tillsammans med författaren Thomas Halling och bildpedagogen Birgitta Liljeqvist. Skrivövningar blandas med kreativt bildskapande. Deltagarna kommer tillsammans med kursledarna att frossa i kreativitet och umgås och ha roligt tillsammans. Inga förkunskaper har krävts endast lusten att skriva och skapa.

Annons
 

Thomas Halling har skrivit flertalet uppskattade barnböcker, bland annat den populära serien Trio i trubbel, böckerna om Agnes, och nu senast boken Eddie 12 och hon som heter Elsa: Elsa 12 och han som heter Eddie.

Skriv- och skaparlägret arrangeras av Citykultur i samarbete med Landskrona museum och Landskrona stadsbibliotek och görs möjligt med stöd av Rädda Barnen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser