Annons

Vinst för AIF i höstpremiären

Det var en lördag med perfekta förutsättningar på idrottsplatsen i Asmundtorp. Gästande Snogeröds IF låg innan matchen precis före Asmundtorp i tabellen, och allt talade för en jämn och spännande drabbning. Nu kunde hemmalaget dock börja höstsäsongen på samma fina sätt som våren. En rättvis 4-1- seger blev det för AIF.

Det skulle dröja till den 25.e matchminuten innan blott 16 årige innermittfältare Jack Hedetoft kunde göra 1-0.  Första målet i seniorsammanhang för den unge spelaren.

Annons
 

Snogeröds taktik var uppenbart att kontra när lägen uppstår. Och det är just detta de får utdelning på när de kvitterar, 1-1, i den 38:e minuten. Ett resultat som står sig till halvtid.

Andra halvlek är det hemmalaget som fortsätter att föra matchen, nu med ännu mer tempo. Ett tempo som  resulterar sig ganska omgående då Michael Stenberg kan ge hemmalaget ledningen i den 48:e minuten, 2-1.

 Asmundtorp kör på och Snogeröd känns allt tröttare men det dröjer till den 75:e spelminuten innan Tony Svensson kan göra 3-1. Samma Svensson slutställer sedan slutresultatet till 4-1 i den 80:e spelminuten.

Ett resultat som speglar matchen. Hemmalaget var de som förde matchen och de som bokstavligt talat tröttade ut Snogeröd.
– Vi har haft en bra träningsperiod i uppstarten med hög närvaro och kvalité på träningarna och många spelare visar att dom vill tillhöra startelvan. Ett extra stort plus till Jack idag som höjt sig många snäpp och är väl värd sitt första A-lagsmål, säger en nöjd Martin Olsson, lagledare AIF.

I och med segern tar Asmindtorp klivet upp till en fjärdeplats i den rekordjämna tabelltoppen där inte mindre än sex lag har vittring på ettan Harrie FF.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser