Annons

Sista veckan för Hett Format

I veckan är det sista chansen att se sommarens stora konstglasutställning Hett  Format i konsthallen. I samband med helgens trädgårdsgille avrundas också på söndag den 18/8 utställningen som visar upp tolv av landets kanske just nu mest spännande glaskonstnärer.

I veckans onsdagsprogram berättar Matilda Kästel, deltagare i Hett Format, om bakgrunden till sitt verk Åtråvärda objekt. Detta innefattar både den konstnärliga utgångspunkten och det praktiska arbetet bakom de faktiska föremålen. Förutom glaset och de tekniker som kopplas till det, visas en mängd skulpturala tekniker som också använts i arbetet. Det är en berättelse om den långa process som sällan syns i den färdiga utställningen. Föredraget startar klockan 18.30.


Svenskt konstglas framtid finns att beskåda i utställningen Hett Format som visas i konsthallen fram till och med söndagen den 18.e augusti.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser