Annons

Inför Ängelholm – BoIS

Om det vill sig riktigt illa idag så kan BoIS hamna på kvalplats till division 1. Därför hade ett trendbrott gällande den usla bortastatistiken varit välkommet. Förutsättningarna är dock tuffa. Såväl Andreas Dahl som Max Mölder är avstängda. Dessutom står Liridon Lecci och Alexander Tkacz på skadelistan.
– Det är en svår match och vi måste höja oss betydligt och framför allt visa en stor vilja att vinna. Vi måste mota bort det där hemska bortaspöket, säger BoIS tränare Jörgen Pettersson på klubbens hemsida.

BoIS trupp: Bill Halvorsen, Niklas Uddenäs, Linus Malmqvist, Philip Andersson, Martin Ruolfsson, Tobias Malm, Jesper Lernesjö, Mathias Andersson, Belvin Licina, Erik Andersson, Fredrik Svanbäck, Christoffer Tapper Holter, Surprise Ralani, Kim Persson, Patrik Åström, Dennis Olofsson, Fredrik Olsson, Fredrik Karlsson, Alex Nilsson.

Annons
 

Matchen börjar klockan 19.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser