Annons

Idrottsfesten rullar vidare

Under torsdagen var inledningsvis ganska tunnsått med besökare på årets idrottsfest. Men till invigningen på Kasernplan på kvällen hade Landskronaborna tittat ut. Sofe Turesson hängde kameran på axeln och begav sig ut på stan en runda.


Nere vid Strandpaviljongen visade Landskrona Motorklubb upp sin verksamhet. Jesper Hansson hade inga bekymmer att behäsrska den sanden på stranden.

Annons
 


På kasernplan är det hästarna som står i fokus.


Ida Thörna, Louise Gordon, Josefin Ansgarius, Felicia Sörensen och Selma Bengtsson från GF Idrotts konståkningssektion.


Sara Erlandsson testar pistolskytte inne på Citadellomådet…


… där man även kan prova fiskelyckan.


I vallgraven kan man prova på allt från kajak till kanadensare.
– Det var jobbigare än jag förväntat mig. Jag blev svett, sa pappa Daniel Stålhammar som tagit familjen på en tur mellan broarna.


När regnskurarna spelade arrangörerna ett spratt kunde ordförande i Lisa hålla sig för skratt. Gunnar Nilsson passade då på att visa upp delar av Idrottsmuseets samlingar.


På kvällen invigdes Idrottsfesten av kommunfullmäktiges ordförande Lennart Söderberg. Därefter bjöds det på en hästshow. Jonny Karlsson i arrangörsstaben var naturligtvis på plats och inte minst förevigade han hästhoppningen då han själv ska delta i lördagens ”Kändishoppning”.
– På bilden hoppar man 1.40. Det fixar jag med på lördag, utlovar han med ett brett leende på läpparna. Foto: Jonny Karlsson.

För program och ytterligare info om Idrottsfesten,
läs även Idrottsfest till helgen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser