Annons

Rysk tränare på besök

När de flesta ligger på stranden och tar det lugnt har gymnasterna i Landskrona Kvinnliga GF som tränar rytmisk gymnastik startat sin uppladdning inför hösten under ledning av en rysk gästtränare.

Natasha Belkina har ännu en gång varit på besök i Landskrona och drillat flickorna enligt den “ryska skolan”. Nya program, förbättring av befintliga serier, handredskapsteknik och mycket annat som är viktigt för en RG-gymnast blev tränat i Albanoskolans gymnastiksal.

Annons
 

– Det blev träning sju – åtta timmar per dag och lite sightseeing av Landskrona med omgivningar för den gästande tränaren. Vistelsen avslutades med grillning och bad i poolen hos flickornas hemmatränare. hälsar, Jenny Engdahl.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser