Annons

Mordmisstänkt nekar till brott

Den 56-årige Landskronabo som greps i sin lägenhet i samband med att en 41-årig man miste livet i lördags häktades på onsdagen på sannolika skäl misstänkt för mord. Rätten biföll även åklagare Kerstin Erikssons krav på restriktioner. Själv hävdar den misstänkte att han inte begått något brott.
– Det är egentligen det enda jag kan säga. I övrigt lyder förundersökningssekretess, sa advokat Mikael Nilsson som företräder 56-åringen, efter häktningsförhandlingarna som hölls bakom lyckta dörrar i Lunds Tingsrätt.

Åtal ska vara väckt senast den 14 augusti. I annat fall väntar en ny häktningsförhandling.
– De lär inte bli färdiga på den tiden så jag gissar på att det blir en förlängning med 14 dagar till. Någon rättegång lär det inte bli förrän om två månader. Närmast väntar förhör med såväl min klient som andra som kan ha något att tillföra ärendet och dessa sker av Länskrimminalen, säger advokaten.

Annons
 

Landskrona Direkt har sökt åklagare Kerstin Eriksson.

Läs även:

  • Misstänkt mord på Suellsgatan
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser