Annons

Yngste deltagaren vann putt-mästerskap

Den gångna helgen har det tävlats på Öresunds Golf i Häljarp. Klockan 09:00 på lördagsmorgonen startade kvalet till årets Dropping Competition. Efter 9 hål hade följande kvalificerat sig till fortsatt tävlande: Sebastian Lindblom, Mikael Svensson, Jimmy Roslund, Lennart Svensson, Håkan Adolfsson, Jörgen Andersson, Ola Wilhelmsson, Jan Thornblad, Pierre Johnsson, Mattias Mårtensson, Stefan Evertsson och Mikael Gadd.
Av de som lyckats kvala sig vidare i Dropping Competiotion var det Håkan Adolfsson som på 18:e hålet efter särspel vann mot Stefan Evertsson.

Samma dag hölls även klubbmästerskap i Puttning och det blev även det en svettig historia. Tävlingen gick över 36 hål. I herrklassen blev det jämt och spännande men till slut fick övriga ge sig för tävlingens yngsta deltagare, Gabriel Svensson. I damklassen vann Annika Wilhelmsson.

Annons
 

Resutat HERR
1. Gabriel Svensson 63 slag
2. Pierre Johnsson 64
3. Lennart Svensson 66

Resultat DAM
1. Annika Wilhelmsson 73 slag
2. Lisa Krüger 77
3. Anneli Svensson 78
3. Anita Mineur 78

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser