Annons

Landskronalåt lanseras världen runt

Nu lanseras jubileumslåten ”Landskrona det är du, ja det är jag” på digitala musiktjänster som Spotify, Wimp, Itunes med flera

Till Landskronas 600 års jubileum fick den då i Hongkong stationerade Landskronasonen och jazzmusikern Rickard Malmsten i uppdrag att skriva en Landskronalåt. Resultatet blev som de flesta i staden känner till  ”Landskrona det är du, ja det är jag”.
Låten framfördes bland annat av Anki Nilsson och Jubileumskören när kungen besökte Landskrona på födelsedagen den 20 mars och har spelats in av Hoogans Hjältar.

Annons
 

Nu släpper skivbolaget MelodyRecords ”Landskrona det är du, ja det är jag” som en digital release worldwide med 50/50 Band tillsammans med Anette Kumerle Lindvall.
– Bandets gitarrist Dario Kumerle har fått till en bra version av låten och framförallt är det  kul med alla eleverna som körar, säger Bosse Nilsson från Melody Musik Produktion.

Dario Kumerle är för många även bekant som musiklärare och det är hans elever vid  Seminarieskolan och Härslövs skola som fått det hedersamma uppdraget att vara med i refrängen på den nysläppta skivan som alla med spotify i telefonen eller på datorn kan lyssna på här:  
5050 Band – Landskrona det är Du, ja, det är Jag

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser