Annons

Misstänkt mord på Suellsgatan

En 56-årig man har gripits misstänkt för mord på en annan man i Landskrona. Polisen kallades vid 7.30-tiden till en adress på Suellsgatan och då de kom dit påträffades en svårt skadad man. Hans liv gick dock inte att rädda.
– Jag kan inte svara vilket skick han var i när ambulanspersonal kom dit men hans liv gick intge att rädda. Och jag vill inte heller säga hur han skadats, säger Nils Norling, inre befäl på polisen i Helsingborg

– Jag vaknade av hög musik och en högljud man. Efter en stund skrek någon ”ring polisen”. Jag såg sedan både polis och ambulans och att de sprang in i fastigheten med en massa utrustning. När de sedan inte kom ut på en bra stund så förstod jag att något hemskt hänt, säger en granne som bor i närheten.

Annons
 

– Just nu har vi spärrat av området och kommer att genomföra en teknisk undersökning samtidigt som vi knackar dörr i området så att vi kan försöka få klarhet över av vad som hänt, avslutar Nils Norling.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser