Annons

Luka lämnar BoIS för Ljungskile

Förhoppningarna var stora på anfallaren Luka Mijaljevic som kom till BoIS förra säsongen men han har inte lyckats få till det i den randiga tröjan. Detta har lett till att han själv bad om att få lämna klubben för att få mer speltid och idag blev det klart att han kommer att spela för seriekonkurrenten Ljungskile.
– Ljungskile visade intresse och vi ville ge honom möjligheten att få speltid i Superettan. Dock var vårt krav att han inte spelar mot oss senare i höst, säger BoIS klubbchef Mats Aronsson på BoIS hemsida.

Luka Mijaljevic spelade i fjol 18 matcher i BoIS varav 13 från start. Han gjorde fem mål på dessa matcher. I år har han spelat sex matcher varav en från start.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser