Annons

BoIS vill ha revansch på BoIS

BoIS är Superettans näst bästa hemmalag efter Örebro men vad gäller spel på bortaplan så är det betydligt sämre ställt. En vinst och en oavgjord är vad de randiga lyckats få med sig till Landskrona. Men efter måndagens 5-0 seger över Varberg är det många som trots allt tror att fredagens returmöte på bortaplan är en enkel historia. Det är inte svårt att föreställa sig hur BoISarna i Varberg har laddat upp.
– Varberg kommer nog spela aggressivare i denna match. De kommer att vara taggade till max, tror Landskrona BoIS tränare Jörgen Pettersson och berättar om den egna uppladdningen.
– Vi tränade i tisdags och var lediga i onsdags. På torsdagen körde vi ett nytt pass och har nu siktet inställt.

Jörgen Pettersson behåller startelvan för sig själv men aviserar samma trupp som senast.
– Vi åker upp med samma killar som var med senast och dessutom tar vi med Belvin Licina som 19:e man ifall något oväntat skulle inträffa, säger Jörgen Pettersson.

Annons
 

Så här ser truppen ut: Bill Halvorsen, Alexander Nilsson, Fredrik Olsson, Amethyst Bradley Ralani, Christoffer Tapper Holter, Andreas Dahl, Patrik Åström, Liridon Leci, Philip Andersson, Linus Malmqvist, Max Mölder, Niklas Uddenäs, Martin Rudolfsson, Fredrik Svanbäck, Fredrik Karlsson, Tobias Malm, Erik Andersson, Mathias Andersson och Belvin Licina.

Matchen börjar lockan 19.20.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser