Annons

Aktiebrev på auktion

Snart är det dags för en ny auktionssäsong med nya föremål som letar efter nya ägare. Tisdagen den 6 augusti hålls höstsäsongens första månadsauktion på Skånes Auktionsverk och det finns möjlighet att införskaffa figuriner ur bland annat ABC-serien av Lisa Larsson, servisdelar med ”blå eld” av Hertha Bengtsson, konstglas av Monica Backström och Bertil Vallien samt möbler, silver, smycken, konst, kinesiskt porslin och mycket mer.

Objekt med anknytning till Landskrona är bland annat ett stort parti aktiebrev för Aktiebolaget Gråen från 1920.

Annons
 

Visning äger rum måndagen den 5 augusti kl. 13.00—19.00 samt tisdagen den 6 augusti kl. 13.00—17.00. Auktionen startar tisdagen den 6 augusti kl. 17.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser