Annons

Vilda västern i Häljarp

På lördag arrangerar Öresunds Golfklubb klubbtävlingar och en Vilda Västerndag i samarbete med Restaurang Clubhouse vid golfbanan i Häljarp.
– Vi konkurrerar med Helsingborgsfestivalen men gör så gott vi kan och jag tror att vi kan locka mycket folk. Vi har massor av roliga aktiviteter, säger Annika Wilhelmsson på Öresunds Golf.

Dagen inleds klockan 09.00 med en tävling, Dropping Competition, över nio hål och två timmar senare är det dags för shotout 9 hål. Klockan 15.00 är det så klubbmästerskap i puttning och samtidigt är det start för Wild West på Restaurang Clubhouse.
– Det blir både bull- och horseriding och Häljarps bästa tjurryttare ska koras. Vi har även en Westernshop dagen till ära där man kan köpa allehanda prylar med anknytning till vilda västern. På kvällen flyttar festligheterna in i restaurangen och där uppträder Wild West Me-2´s och Martin Nilsson, avslutar Annika Wilhelmsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser