Annons

Sjöräddningen är vardagshjältar

Från teori till praktik i sjöräddningens tjänst fick venborna vara med om i helgen.

I går kväll behövde en båt hjälp från Kyrkbackens hamn. Sjöräddningen kom till platsen och var behjälpliga. Något som observerades av Eva Pettersson på ön som också noterade att Sjöräddningen från Barsebäckshamn i fredags var över på Ven och berättade om sin verksamhet för barn och föräldrar på Hvens båtklubbs seglarskolas avslutning.
– Tänk så bra med förebyggande arbete, så mycket barnen och de vuxna fick lära sig på den stunden. Sjöräddningen är definitivt en grupp av ”Vardagshjältar” som gör skillnad, anser hon och fortsätter.
– Med en inställelse på 15 minuter lämnar dom trygga land, familj, vänner med mera för att hjälpa nödställda på sundet. Jag hoppas alla som brukar vara på sjön i båt är medlemmar i Sjöräddningen.  För 700:- kan du få mycket hjälp, tips och lärdom. Det är ju bra om så många andra också är medlemmar eftersom det sköts ideellt, avslutar Eva Pettersson och tipsar om Sjöräddningens hemsida och vilka förmåner man kan få som medlem.

Annons
 

http://www.sjoraddning.se/medlem/medlemsformaner/


Sjöräddningen var på Ven i fredags och berättade om sin verksamhet.
Foto: Eva Pettersson

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser