Annons

Läge för målrik BoIS-match

Såväl BoIS som lagets motståndare i dagens match, Varbergs Bois, tar ett välbehövligt steg från bottenstriden vid seger. Båda lagen kommer till spel med segrar i ryggen och får statistiken tala så får publiken se gott om mål ikväll. Faktum är att det, sånär som på en match, blivit minst tre mål då Varberg varit inblandade.

BoIS trupp (preliminär):
Bill Halvorsen, Niklas Uddenäs, Christoffer Tapper Holter, Linus Malmqvist, Fredrik Karlsson, Andreas Dahl, Erik Andersson, Amethyst Bradley Ralani, Liridon Leci, Philip Andersson, Max Mölder, Martin Rudolfsson, Fredrik Svanbäck, Fredrik Olsson, Patrik Åström, Tobias Malm, Mathias Andersson.

Annons
 

Två spelare är skadade, Robin Hofsö (opererad menisk) och Alexander Tkazc som stukade foten mot Sundsvall. Ytterligare tre spelare är inför den här matchen utanför truppen, Belvin Licina, Kim Persson och Luka Mijaljevic. Frågetecken också för reservmålvakten Niklas Uddenäs som fick en hård boll i ögat i slutet av söndagsträningen.
Noterbart är att tre spelare har lämnat BoIS som lån till LB 07. Det är Jesper Lundberg, Mohammed Zaaroura och Philip Wikström.

Kvällens match börjar klockan 19.00 och döms av Jim Petersson från Motala.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser