Annons

Karnevalsgeneralen fortfarande upprymd

Han har inte riktigt hunnit landa än. Karnevalsgeneral Dennis Westerberg är fortfarande upprymd en knapp vecka efter att slutsignalen iform av en fantastisk spelning av Svenska Akademien avrundade årets jubileumskarneval.
Vi känner oss väldigt nöjda med årets karneval, Jubileumskarnevalen, säger han.
– Vi hade fler besökare än någonsin, och en fantastisk tur med vädret.
Dessutom har vi fått ett personligt tackbrev av borgmästaren,
Lennart Söderberg. Det känns underbart kul.

Karnevalen inleddes som bekant med det smått galna bandet Hoffmaestro inför ett fullsatt Rådhustorg.
– Och vi lyckades därefter fylla Rådhustorget ytterligare 16 gånger till bredden. Även tältet på Kasernplan kokade av energi varje kväll. Särskilt när Rude BoIS, Beatstones, Världens Snabbaste Allsång och Gunhild Carling var på besök, minns Dennis Westerberg.
– Addera dessutom publiksuccéerna Hasse Andersson och Cookies And Beans på Slottscaféet, och därtill vår avslutning med Svenska Akademien i Teaterparken. Över 8.000 fans gungade i takt med de lokala hjältarna. Vi kan inte vara annat än nöjda. Och stolta!

Annons
 

Något speciellt du vill framföra så här en vecka efter festligheterna?
När vi nu får chansen vill vi passa på att tacka Landskrona Stad för förtroendet, och alla våra sponsorer och samverkanspartners. Och inte minst alla fantastiska och kreativa medarbetare på Creandia, som gjort Sveriges längsta stadsfest möjlig. ”Sveriges längsta stadsfest”, alltså. Tokigt kul.


Lennart Söderberg har skickat ett tackbrev till karnevalsledningen för en strålande fest.

Minns karnevalen genom Direktens och läsarnas många bilder.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser