Annons

Moderaternas tält stulet

Mitt emellan Folkpartiets och Sverigedemokraternas karnevalstält gapar det tomt.
– Moderaternas tält har stulits under natten, ringer lokalavdelningens ordförande Erik Raita och berättar.
– Det är klart att man har sina teorier. Det skulle kunna röra sig om höger- eller vänsterextrema men även att någon skulle ha knyckt det för värdets skull, säger han och berättar att partiet gett cirka 9000 kronor för sitt marknadstält där det är tryckt Nya Moderaternas logotyp i takets framkant.
– Jag bedömer det dock som en riktad aktion mot oss. Jag hoppas att någon vaksam person hör av sig och berättar vad som hänt eller att någon har turen att hitta det helt enkelt. Jag bjuder på en fin fika som hittelön, utlovar Erik Raita och i bakgrunden hörs högljudda röster.
– Nu blir vi attackerade, säger han i ett stegrande röstläge och fortsätter att direktreferera:
– Vi blir nedsprutade med… det händer just nu… äh, det var serpentinsprej.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser