Annons

Borstahusdagen utökar

Då staden firar 600 års jubileum utökas Borstahusdagen till ett tredagarsprogram den 19-21 juli på temat havsnära upplevelser.

Arrangör är Destination Borstahusen som dessa dagar vill visa upp Borstahusen för såväl Borstahusbor, Landskroniter och övriga besökare. Under fredagen kan man njuta av musik och mat på krogarna i Borstahusen. Bland annat spelar Spink på SeVen och Trinity på Hamnkrogen.

Annons
 

På lördagen blir det ett traditionellt program på Hamnplan med mängder av aktiviteter för hela familjen såsom rullebörsrace, tävlingar, segways, hoppborg, guidad tur i Borstahusen, sillens dag, servering, prova på aktiviteter, pirater, mat, musik och mycket mer.

På söndagen förläggs alla aktiviteter till Lill-Olas området. Här kan man bland annat låna snorkelutrustning och ge sig ut på den nya snorkelleden, prova på kajakpaddling eller njuta av sköna toner från barnunderhålllningen ”Kalle krabba och havsbandet”.

Se Landskrona Direkts bildspecial från Borstahusdagen 2012

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser