Annons

Alternativa karnevalsbilder

– Redan efter första karnevalsdagen kunde jag känna att Landskrona Direkts Håkan Karlsson, Leo Erdfelt och HD/Landskrona Posten hade fotat slut på karnevalen. Fanns ju inget mer att fotografera efter deras livfulla festbilder med känsla och inlevelse, säger Ulf Bjarke med glimten i ögat.

– Jag drog en djup suck på min kammare när jag såg deras fina foton på webben. Det är då man börjar fundera på vinklingar. Jo men för tusan – det finns ju alternativa karnevalsbilder som inte har fotats än! Bilder som väntar på att bli tagna då en karnevalsdag är i sin linda och yrvaket ser sig om efter dagens besökare. Sagt och gjort – lördagen 6 juli fotade jag karnevalen mellan kl 11 och 13. Och det blev definitivt ett annorlunda album med bilder jämfört med medias schablonbilder av musiker och svettig publik.

Vi kan inte annat än att hålla med och tackar Ulf Bjarke för att han vill delge oss sitt album. Håll tillgodo kära läsare och naturligtvis ser vi fram emot att få oss fler läsarbilder tillsända.


Handel vid Teaterparken.


Candy shop


Toaletter till salu. En femma styck!


Jonglören.


Extremt illamående.


Vinster som lockar – vinst varje gång kanske?


Pariserhjulet.


Liridon Shefketi, IK Wormo-tränare och ungdomsdomare fotboll.


Artan på Mamma Teresa.


Gatukonstnär.

Se mer av Ulf Bjarkes bilder på www.landskronafoto.se

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser